Fabian heeft Drupal maintainerrechtenFabian heeft Drupal maintainerrechten

Sinds vandaag heeft onze collega Fabian maintainerrechten op Drupal.org. Daarmee kan hij eigen modules en thema's plaatsen op http://drupal.org/projects om zo op die manier te delen met de community.

Het eerste project dat hij heeft gedeeld is de Views Filebrowser module. Met deze module kun je via WYSIWYG-velden en via bedstansupload velden met behulp van een modal-venster bestanden selecteren en uploaden.

Een van de grootste voordelen van de module is dat het gebruik maakt van file-entities. Hiermee weet je zeker dat alle bestanden die in de filebrowser opgesomd worden in Drupal bekende file-objecten zijn. Verder gebruikt de module Views om de bestanden weer te geven. Dit maakt het eenvoudig om de weergave aan te passen. Als laatste is er een naadloze integratie met CKEditor gemaakt.

Gefeliciteerd met de maintainerrechten Fabian!

What's up...What's up...

24 april 2017
In opdracht van onze klant van Eldijk hebben we de Omnikassa module van Drupal 7 naar Drupal 8 omgebouwd.
22 maart 2017
Your Source heeft een toepassing ontwikkeld die de veiligheidsupdates van Drupal websites kan monitoren en automatisch nieuwe updates klaarzet wanneer zij ge
7 februari 2017
Deze week is Dennis bij ons begonnen met zijn stage. Hij volgt de opleiding applicatieontwikkelaar bij ROC Friese Poort in Emmeloord.