Drupal website

Webdesignbureau Your Source is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites in Drupal. Het team van Your Source staat voor u klaar om uw wensen realiteit te maken. Met innovatieve en heldere oplossingen gebaseerd op Drupal bedienen wij zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Onze Drupal ontwikkelaars volgen de trends in de IT-wereld en gaan graag uitdagingen aan om uw wensen te vertalen. Door te werken met open standaarden krijgt u een applicatie die gedragen wordt door een wereldwijd netwerk van toegewijde IT-specialisten.

Of u nou op zoek bent naar een E-Learningapplicatie, een informatieportaal, een webshop of naar een open source integratie van meerdere systemen, Your Source doet het voor u. Voor een drupal website bent u dus aan het juiste adres bij Your Source. Bekijk ons portfolio op of neem direct contact op. Drupal website

Website omzetten naar Drupal

Veel klanten vragen ons om hun website om te zetten naar een drupal website. Dit systeem kan leunen op een wereldwijd netwerk van ontwikkelaars én gebruikers. Websites in Drupal zijn daardoor veilig, stabiel, vindbaar in zoekmachines en erg geschikt voor specifieke toepassingen. Onze Drupal webdesigners bouwen uw nieuwe toepassingen, lossen technische problemen op en kunnen ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de webrichtlijnen van de overheid. Neem voor een drupal website direct contact op.

Beheer, ondersteuning en onderhoud

Als u zich geen zorgen meer wilt maken over uw Drupal website kunt u dit gerust aan Your Source overlaten. Voor een vast bedrag worden de veiligheidsupdates aan uw Drupal websites vanzelf bijgehouden en getest. Ook ontzorgen wij u graag van de hosting van uw applicatie en leveren wij ondersteuning op een transparante en eerlijke manier. Wij zorgen ervoor dat uw vragen en wensen terechtkomen bij degene die er verstand van heeft. Uw Drupal website is bij ons in goede handen!

Drupal website

Naast een drupal website kunt u nog gebruik maken van meerdere producten. Biedt uw klanten of medewerkers kennis aan via de e-learningmodule van Your Source. De module zet de cursist echt aan het werk met de stof, bijvoorbeeld in quizjes. Aan het eind van een cursus kan de module een certificaat afgeven. Deze elektronische leeromgeving is ook toepasbaar op andere systemen dan Drupal. Voor meer informatie over een drupal website of andere producten kunt u telefonisch contact opnemen via: 038 73 70 179 of mailen naar: info@your-source.nl. Wij zijn gevestigd in Kampen, nabij Zwolle.