Ondersteuning

Een website is gelukkig nooit af. Er is altijd onderhoud nodig om zowel qua content als techniek up-to-date te blijven.

Van de inhoud weet je zelf natuurlijk het meeste af maar bij de techniek helpen we je graag een stap verder. Er moeten veiligheidsupdates doorgevoerd worden, bugs moeten opgelost worden en er moet altijd ruimte zijn voor verbeteringen.

Voor al deze werkzaamheden ben je bij Your Source aan het juiste adres. We hebben inmiddels meer dan 10 jaar Drupal ervaring dus we weten waar we het over hebben.

Neem contact op

Bakkie doen?

Wat wil je drinken?

Onderhoud

Onderhoud betekent dat wij de veiligheidsupdates voor je website in de gaten houden en uitvoeren. Hierdoor blijft je website en de vertrouwelijke informatie in je website allen tijde veilig. Voordat wij de updates uitrollen wordt een heel proces doorlopen waarbij wij eerst een impact-analyse maken - op basis van ruim 10 jaar ervaring met Drupal - en de urgentie afstemmen op de veiligheidsrisico's. Dan testen we of de updates geen nieuwe problemen introduceren en zorgen we voor een goed rollback-scenario, mocht er toch onverhoopt iets mis gaan bij het uitrollen. Wij zorgen bij het uitrollen van updates altijd voor een minimale downtime van uw website.
Het proces van het bijhouden van veiligheidsupdates, het testen van de updates en het uitrollen is in grote mate geautomatiseerd om de kans op menselijke fouten te minimaliseren. Daarnaast wordt echter ook altijd gewoon door medewerkers getest.

Ondersteuning

Wij bieden een strippenkaart voor verschillende vormen ondersteuning, variƫrend van het oplossen van bugs tot begeleiding bij het redigeren van de website. Door een strippenkaart te gebruiken kun je altijd aanspraak maken op ondersteuning zonder bij elke vraag nieuwe afspraken te maken. Wij leggen bij elke aanvraag aan je voor hoeveel uren we nodig hebben en zullen pas uren boeken op de strippenkaart wanneer we daar akkoord voor hebben gekregen. Dit houdt de service transparant en flexibel. Voor jou betekent dit dat je altijd iemand beschikbaar hebt voor hands-on ondersteuning, die oplossingen op maat kan bieden. Vraag hieronder een voorbeeld van een ondersteuningsovereenkomst aan zodat je het zelf eens rustig door kan lezen!