Open source website

Open source website gezocht? Your Source is gespecialiseerd in het bouwen en vormgeven van een open source website. Wij zijn een webdesignbureau dat graag uw wensen realiteit laat worden. Via heldere en innovatieve oplossingen realiseren wij websites voor zowel overheidsinstanties als het bedrijfsleven. Onze webdesigners zijn echte professionals die de laatste trends van de IT-wereld op de voet volgen. Voor een open source website helpen wij u graag verder. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 73 70 179. Bekijk ook ons portfolio met gerealiseerde projecten. Open source website

Waarom een open source website?

Steeds meer IT-professionals geven de voorkeur aan een open source website. Dit systeem wordt gekenmerkt door tools zoals kosteneffectief, gebruiksvriendelijk, sterke online community en add-ons die direct beschikbaar zijn. Uit onderzoek onder webontwikkelaars blijkt dat 83% de voorkeur geeft aan open source-software. Drupal is een CMS-platform dat in de top-3 staat voor open source websites. Een groot voordeel is de online community die beschikbaar wordt. Wilt u direct meer informatie over een open source website? Neem dan contact met ons op.

Meerdere mogelijkheden door externe plugins

Doordat een open source website open is, is het mogelijk om externe plugins aan je CMS-systeem toe te voegen. Met een ontwikkelde plugin profiteert je systeem van de nieuwste functionaliteiten. Daarnaast worden open source systemen vaak voorzien van de nieuwste technieken. Wij zijn een expert op het gebied van het designen van Drupal website. Dit is dus een vorm van een open source website. Naast de ontwikkeling kunnen we u natuurlijk blijvend ondersteunen door middel van beheer en onderhoud. Denk hierbij aan het installeren van de nieuwste veiligheidsupdates.

Contactinformatie

Voor een open source website bent u aan het juiste adres bij Your Source. Voor vragen over onze dienstverlening kunt u telefonisch contact opnemen via: 038 73 70 179. Ons kantoor is gevestigd aan de Vloeddijk in Kampen. Wij heten u graag welkom in ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Vragen over een open source website mogen ook per mail naar: info@your-source.nl. Wij zijn gevestigd in Kampen, nabij Zwolle.