Voorraad met banden

Dealer Banden Hotel

Doorontwikkeling

Sinds 2015 werkt Your Source samen met het Dealer Banden Hotel te Wervershoof voor de doorontwikkeling van het bandenbeheersysteem. Dit systeem wordt gebruikt voor de opslag en transporten van autobanden en bandensets. Toen wij in contact kwamen met Dealer Banden Hotel hebben wij als eerste het gebruik van scanners en streepjescodes geïmplementeerd, waarmee de status van bandensets kan worden bijgewerkt in het bandenhotel en bij de autodealers die de bandenwissels (zomer- en winterbanden) doen. Vervolgens is het beheersysteem geheel in ons beheer gekomen op een nieuwe server en sindsdien werken wij regelmatig aan uitbreidingen en verbeteringen.

Het beheersysteem bevat overzichten van bandensets voor verschillende dealers en interne informatie voor Dealer Banden Hotel zelf. Er kunnen pakbonnen gegenereerd worden en lijsten van bandensets. Daarnaast is er een start gemaakt met een koppeling naar een ander bandenbeheersysteem dat landelijk gebruikt wordt.

Zoals andere projecten is ook het beheersysteem van Dealer Banden Hotel gebaseerd op een Drupal website. De veelzijdigheid van Drupal maakt het mogelijk om het CMS ook in te zetten voor magazijnbeheer.

Kenmerken

Doorontwikkeling
Hosting
Beheer
Onderhoud
Ondersteuning
Drupal 7
Koppeling met externe systemen