Debat Gemist

Debat Gemist voor de Tweede Kamer

Op de website 'Debat Gemist' wordt een archief opgebouwd van de plenaire debatten van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Het proces is volledig geautomatiseerd waardoor de website zonder redactie functioneert.

Bezoekers kunnen debatten via social media delen. Voor het geavanceerd zoeken naar debatten is een koppeling ontwikkeld met een Autonomy zoekmachine. De debatten worden binnen tien uur na afloop klaar gezet om terug te kijken. Het gaat om plenaire debatten. De volgende onderwerpen kunt u hierop terugzien 'algemeen overleggen, notaoverleggen, wetgevingsoverleggen, hoorzittingen en rondetafelgesprekken'. Het is mogelijk gemaakt om plenaire debatten terugkijken met ondertiteling, vanaf 10 november 2015.

Een stap verder in de tijd, nu is het mogelijk om ook commissievergaderingen terug te kijken. Dit is sinds 24 oktober 2016.

Door middel van op 'CC' te klikken kun je ondertiteling in- of uitschakelen. Dit wordt na 5 werkdagen bij de fragmenten geplaatst. Er is een mogelijkheid om in de zoekmachine op Debat Gemist te zoeken op "onderwerp, datum en tijd, sprekers en debatcategorie".