Software

Onze software oplossingen bestaan uit drie varianten. Het koppelen van verschillende systemen, migraties en het bouwen van een maatwerk oplossing.

Op welke variant je ook uitkomt het belangerijkste is dat software voor je moet werken, het moet processen versnellen of automatiseren.

Benieuwd naar wat voor oplossingen wij al gebouwd hebben? Kom vooral koffiedrinken en we laten het je live zien. Wij zorgen ervoor dat repeterende handelingen verleden tijd zijn.

Neem contact op

Bakkie doen?

Wat wil je drinken?

Koppelingen

In de basis Drupal installatie zitten al modules die een stekkerdoos geven waardoor het relatief eenvoudig is om een Drupal website aan een CMR of ERP-pakket te koppelen. Deze stekkerdoos is ook nog eens geschikt voor een groot aantal verschillende bestandsformaten (XML, JSON etc.).

Hierdoor wordt het mogelijk om migraties en koppelingen met standaard code te faciliteren iets dat binnen de huidige CMS-oplossingen (bijvoorbeeld Wordpress en Joomla) vrijwel nooit voorkomt. Natuurlijk moet er vervolgens nog maatwerk verricht worden om deze koppeling te finetunen. Maar het alternatief, een volledige koppeling bouwen en implementeren is extreem veel zwaarder en intensiever. Benieuwd wat onze werkwijze is?

Migraties

De meest voorkomende vorm van migratie is het overzetten van een website naar een nieuwere versie van het basis-CMS, zoals bijvoorbeeld het migreren van een Drupal 7-site naar een Drupal 8-site. Buiten dit soort migraties heeft Your Source echter ook ervaring met migratie van E-Learningmateriaal, het overzetten en converteren uit één database naar een andere en het updaten van modulen ('porten') voor het gebruik in nieuwere versies van het CMS. Benieuwd wat onze werkwijze is?

Maatwerk

Soms heb je als ondernemer een idee waarmee je een gat in de mark kunt benutten of waarmee je vele duizenden euro's aan bedrijfsprocessen kunt automatiseren. Voordat soort oplossingen bestaat vaak geen bestaande software en hierdoor haken al veel bedrijven af. Voor ons begint de uitdaging daar pas. Wat wil je met de software? Hoe moet het voor je werken? Dat zijn de eerste gesprekken die we voeren. Vervolgens gaan we samen tekenen en uitwerken om vervolgens de perfecte oplossing voor je te bouwen. Benieuwd wat onze werkwijze is?

Vaak is een software oplossing een module aan je website vastbouwen. Hieronder een greep uit de modules die door ons zijn ontwikkeld:

Neem contact op

Bakkie doen?

Wat wil je drinken?