Kantoor Your Source Kampen - Drupal Developer in Kampen

Wij zijn Your Source

Wij zijn een team van gedreven en enthousiaste applicatieontwikkelaars die warm lopen voor uitdagende, creatieve en innovatieve projecten.

Met een grafische achtergrond en na zo'n 5 jaar ervaring opgedaan te hebben als webdeveloper is Philip in 2009 Your Source gestart. Hij werkte toen als freelancer mee aan grote Drupal projecten waardoor er ruimte ontstond om te groeien. In 2008 is zijn tweelingbroer Nathan gestart als back-end developer. In de jaren daarna is het team rustig verder gegroeid. Inmiddels hebben we een hecht team waarin alle benodigde disciplines zijn vertegenwoordigd.

Persoonlijk contact en een horizontale bedrijfsstructuur zijn voor ons enorm belangrijk. Wat ons betreft gaat het om de plezier die we beleven aan het bouwen van innovatieve projecten waar we trots op kunnen zijn. En dat doen we vanaf een prachtige werkplek in het hartje van de oude Hanzestad Kampen.

Kantoor Your Source Kampen - Drupal Developers in de omgeving Zwolle
In het hartje van Kampen

Open Source zit in ons DNA verweven. Hierdoor hebben we een groot netwerk van vakgenoten waar we kennis mee delen en samen projecten mee doen. Zo hebben we een nauwe samenwerking met Thomas van Eldijk waarbij Thomas het conceptuele deel van een project verzorgt en Your Source de technische realisatie ontwerpt en uitvoert.

Wanneer we een project uitvoeren willen we onze opdrachtgever gedurende het hele ontwikkeltraject betrekken in de keuzes die we maken. Daarom kiezen we bewust voor Agile SCRUM. Deze methode vinden wij belangrijk omdat het verrassingen voorkomt bij opleveringen. Tijdens het traject kun je een open en ontspannen relatie van ons verwachten. Korte lijntjes en altijd op zoek naar de beste oplossing, voor lange termijn.

Door onze keuze voor Open Source weet je als klant zeker dat een andere ontwikkelaar het stokje over kan nemen. En dat zorgt er weer voor dat wij altijd onze beste beentje voor zullen zetten om u vast te houden. Aan deze werkverhouding hechten we veel waarde.