Over mij

Mijn naam is Marcel, vader van 4 kinderen en woonachtig in Dronten. Hou van het automatiseren van dagelijkse bezigheden en vind het helpen van mensen erg leuk en energievol. Voordat ik in 2014 begon bij Your Source, was ik werkzaam bij de Landmacht. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met het maken en onderhouden van een website.

Waar ik goed in ben:

Waar ik me het beste bij voel is een project waarvan het einddoel is bepaald en waarin ik samen met de klant naar het einddoel kan werken. Hou ervan om met mensen in contact te komen en dan de schakel te zijn tussen ontwikkelaars, projectmanagers en de klant.
Verder vind ik het werken aan innovaties interessant om te doen, je kunt er dan samen met de klant een creativiteite gedachten erop loslaten, waarbij je van verschillende invalshoeken erna gaat kijken.

Wat ik doe

Geleidelijk aan binnen Your Source, ben ik me steeds meer gaan focussen op website content, security updates en klantcontact. Wat erg leuk is om te doen is danwel samen met de klant of zelfstandig een leuke website / pagina \ e-learning pakket te maken.
Het up to date houden van de websites, die wij als Your Source beheren, zie ik als een mooie uitdaging. Het wereld weide net staat nooit stil, samen met de Drupal community werken wij er dagelijks aan om de websites up to date te houden.