Nathan Vergunst-Kolozsvári

Delivery Manager

Over mij

Mijn naam is Nathan, tweelingbroer en collega van de oprichter van Your Source, Philip. Sinds juli 2010 werk ik voor Your Source, aanvankelijk vooral als back-end ontwikkelaar en nu als delivery manager. Voordat ik met dit werk begon was ik vooral actief op het gebied van taalonderwijs, vertalen en tolken. Het programmeren heb ik vooral in mijn vrije tijd geleerd, als hobby die ik al tijdens de universiteitsjaren had.

Buiten (programmeer- en menselijke) talen lees ik graag en hou ik van reizen, hardlopen en ik kijk graag comedies en standup comedian acts. Al vanaf een jonge leeftijd heb ik een sterke interesse voor geschiedenis, met name geschiedenis buiten de gebruikelijke thema's. Ik ben getrouwd met een Hongaarse, daarom heb ik een deels Hongaarse achternaam. Mijn achternaam blijkt namelijk erg moeilijk uit te spreken hier in Hongarije, waar ik al meer dan tien jaar lang woon. Toch gaan we regelmatig naar Nederland, voor het werk of om familie of vrienden te bezoeken.

Waar ik goed in ben:

Talen spelen een centrale rol in mijn leven. Ik spreek elke dag drie talen: Nederlands, Engels en Hongaars. Verder ben ik redelijk veelzijdig; ik hou ervan om allerlei verschillende dingen te leren. Dat geldt voor programmeertalen, gesproken talen, maar ook koken, gitaarspelen enzovoorts.

Wat ik doe:

Ik heb een redelijk uitgebreid takenpakket. Ik onderhoud contacten met klanten om hun wensen in kaart te brengen, de voortgang van werkzaamheden en opleveringen te communiceren en ik ben vaak betrokken bij de opleveringen zelf voor laatste controles en het uitrollen ervan. Als het om samenstellen en redigeren van teksten gaat ben ik daar meestal wel bij betrokken. Dat kan variëren van offertes tot CV's en online teksten. Daarnaast ben ik veel betrokken bij de planning en administratie van projecten. Ook schrijf ik heel af en toe nog wel eens wat code. Ik ben ook graag bezig om de command line om bijvoorbeeld servers in te richten of processen te automatiseren.