Nathan Vergunst-Kolozsvari

Nathan Vergunst-Kolozsvari

Delivery Manager

Over mij

Mijn naam is Nathan, tweelingbroer en collega van de oprichter van Your Source, Philip. Sinds juli 2010 werk ik voor Your Source, met name als back end developer. Voordat ik met dit werk begon was ik vooral actief op het gebied van taalonderwijs, vertalen en tolken. Het programmeren heb ik vooral in mijn vrije tijd geleerd, als hobby die ik al tijdens de universiteitsjaren had.

Buiten (programmeer- en menselijke) talen lees ik graag en hou ik van reizen, hardlopen en ik kijk graag comedies en standup comedian acts. Ik ben getrouwd met een Hongaarse, daarom heb ik een deels Hongaarse achternaam. Mijn achternaam blijkt namelijk erg moeilijk uit te spreken hier in Hongarije, waar ik al bijna tien jaar lang woon. Toch gaan we regelmatig naar Nederland, voor het werk of om familie of vrienden te bezoeken.

Waar ik goed in ben:

Talen spelen een centrale rol in mijn leven. Ik spreek elke dag drie talen: Nederlands, Engels en Hongaars. Verder ben ik redelijk veelzijdig; ik hou ervan om allerlei verschillende dingen te leren. Dat geldt voor programmeertalen, gesproken talen, maar ook koken, gitaarspelen enzovoorts. Ik kan met veel mensen goed opschieten en ik ben flexibel.

Wat ik doe:

De hoofdmoot van wat ik doe is het ontwikkelen van Drupal websites. Ik hou me het meest bezig met de back end, dus het ontwikkelen van functionaliteiten van de website, maar ik heb ook een redelijke kennis van front end ontwikkeling. Naast mijn dagelijkse werk doe ik soms vertalingen en heel af en toe tolkopdrachten.