Philip Vergunst

Eigenaar

Over mij

Ik ben Drupal ontwikkelaar sinds 2007. De afgelopen jaren heb ik een technische en coördinerende rol gehad binnen enkele opvallende projecten, zoals de bouw van de kamerledendatabase SESAM, de herbouw van de websites Tweedekamer.nl, Debatgemist.tweedekamer.nl, de Erfgoedmonitor.nl van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en de website van de Duits-Franse televisiezender ARTE.

Your Source

In 2009 ben ik met Your Source begonnen om bedrijven en overheden te helpen met Drupal-problemen. Ik geloof in de vrije uitwisseling van code, omdat het bewezen is dat dit een betere kwaliteit oplevert. Dat komt door de transparantie, die ik ook nastreef met en binnen Your Source. Ik hoop het bedrijf verder te laten groeien met enthousiaste vakgenoten die creativiteit en samenhorigheid hoog in het vaandel hebben.

Oog voor detail

Ik heb een achtergrond in het grafische vak. Ik ben creatief aangelegd en kan oplossingen voor complexe problemen visialiseren. De techniek heeft me in de loop van de jaren steeds meer aangetrokken. Dat neemt niet weg dat ik altijd blijf kijken als een ontwerper, en als een klant: hoe komt het product over? Voldoet het aan de hoge standaarden die wij binnen Your Source hanteren?

Platte organisatie

Mijn stijl van werken herken je in de platte organisatie van ons bedrijf. Net als in de Drupalgemeenschap gaan we binnen Your Source op gelijkwaardige manier met elkaar om. Daardoor komen we gezamenlijk op betere ideeën en kunnen we gemakkelijker kritiek leveren op elkaars werk. En dat komt de kwaliteit van ons werk alleen maar ten goede.